Review: Bierviltjes Studentendrukwerk

Als cadeau voor de 17e verjaardag van mijn neef Diego heb ik een portrettekening van hem gemaakt. In plaats van deze als tekening te overhandigen leek het me leuker om het als bierviltje te presenteren. Via Studentendrukwerk heb ik een design aangeleverd, een titel toegevoegd en het enkelzijdig op bierviltjeskarton laten bedrukken.

Portrettekening Diego

Portrettekening van Diego

Bestelproces

Ik heb gekozen voor een enkelzijdige afdruk op écht bierviltjeskarton voor een meerprijs van € 5,- voor de meest originele look én feel. Ook heb ik gekozen voor een vierkant bierviltje met afgeronde hoeken. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een geheel rond bierviltje.

Via de online editor kon ik gemakkelijk mijn Adobe design als PDF uploaden en direct het afdrukvoorbeeld zien. Maar je kunt er ook voor kiezen om het InDesign template te downloaden en je design hierin te maken. Of je aangeleverde PDF voor een meerprijs voor de zekerheid te laten controleren.

Mijn advies is echter het gewoon met de online editor te proberen die gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

prijs en levering

Voor een oplage van 100 stuks op enkelzijdig 9,3 x 9,3 bierviltjeskarton kwam de prijs op € 21,85 exclusief btw en verzendkosten. In mijn ogen een hele scherpe prijs voor zo’n grote oplage en daarmee leuk om cadeau te geven!

Tip: is je bestelbedrag hoger dan € 30,- dan maak je aanspraak op gratis verzending!

Binnen 3 werkdagen kreeg ik mijn order compleet aangeleverd. Na controle bleken alle viltjes foutloos te zijn bedrukt.

Resultaat Bierviltjes

Conclusie

Over het geheel (bestelgemak, kwaliteit, prijs, levering) ben ik heel tevreden. Ik was even voorzichtig over de kwaliteit van de print zelf, wilde dat mijn portrettekening er wel mooi en duidelijk uit zou komen, maar ik heb me gelukkig om niks zorgen gemaakt.

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare drukker om een leuk en origineel cadeau zoals bierviltjes met een eigen design te geven, dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!

Charlie Poortvliet Logo