Het is al een tijdje wat stil geweest met mijn blog. In het interview met het Leidsch Dagblad had ik al aangegeven snel met een nieuwe blog te komen. In verband met familie-omstandigheden kende dit alleen wat vertraging, maar voordat ik daarover uit ga wijden eerst het volgende…

Dat ik minder actief ben ben met bloggen heeft er ook mee te maken dat ik druk met werk ben. Nu mijn gezondheid vrij stabiel is en ik in februari ben gestart met CRP Webdesign werk ik tussen de 30 en 40 uur per week. Voor mij betekent dat indirect dat er dan geen energie over is om nog te bloggen. Maar sinds ik ben gestopt met alle behandelingen, valt er op gebied van Lyme ook niet meer zoveel te delen. Zo nu en dan geef ik nog een interview, voor bijvoorbeeld de Nationale Zorggids, maar schrijven over mijn gezondheid was voor mij even van minder belang. Mijn energie moet ik goed doseren en ik wil ook leuke dingen doen.

Werk

Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat alles lekker draait. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops, maak ik ook advertenties en ben ik aan het uitbreiden met een eigen hostingbedrijf. Ook ben ik begonnen met het maken van handgemaakte portrettekeningen. Iets wat ik vooral erg leuk vind om te doen! Hieronder wat voorbeelden:

Wat vind je van de tekeningen? Ik hoop dat je als lezer in ieder geval het linkergezicht weet te herkennen ?!

Als kennismaking is er nu tijdelijk een actie op de Facebook pagina waarmee je een handgemaakte portrettekening tijdelijk voor € 30,- in plaats van € 40,- kunt bestellen.

Verdriet

Het is een bizarre zomer… Binnen een maand ben ik mijn beide oma’s verloren. Met het verliezen van mijn oma Corrie is, nadat mijn opa Rien in 1995 al was overleden, de cirkel rond. De herinneringen aan de gezamenlijke potjes Triviant, flensen eten en nog veel meer zullen blijven. Rust zacht oma Corrie.

Enkele weken later verloor ik mijn Indonesische oma Riek. Ze heeft me de Indische cultuur bijgebracht en leren schaken. Riek was eerlijk, direct en verzorgd. Als ware Indo’s hebben we het gezamenlijke verdriet deels opgevangen door samen veel te eten en te drinken. Afgelopen zaterdag hebben we op een mooie manier afscheid genomen. Selamat Jalan oma Riek.

Gezondheid

De afgelopen weken zijn nogal zwaar voor me geweest. Los van het verdriet was er ontzettend veel te regelen. Daarmee heeft mijn gezondheid wel een klap gekregen, maar dit is niet meer dan logisch. We zijn als familie veel samen geweest en mijn zusje Valerie is zelfs een week overgekomen uit Australië, heel fijn en waardevol!

Daar tegenover staat dat de droge zomer mijn gezondheid veel goed heeft gedaan. Ik heb al vaker in mijn blogs aangegeven dat ik baat heb bij droog en warm weer en wat dat betreft was het voor mij wél een goede zomer.

Alles bij elkaar genomen was het vooral een zomer van uitersten. Het gemis zal moeten wennen, maar mijn gezondheid… Dat herstelt wel weer!