Verslag Bowlingtoernooi “Strike out Lyme”

Strike Out Lyme

Vorige week zaterdag (27 Februari) was het “Strike out Lyme” toernooi bij Bowling Overhees. Dit toernooi stond in het teken van de inzamelactie die we voeren rondom Lopen voor Lyme waar geld wordt ingezameld voor chronisch lymepatiënten. Zelf waren we actief als Team Never Surrender welke geld inzamelt om mijn medische kosten te kunnen dragen en toekomstige behandeling voort te kunnen zetten.

Voor mij persoonlijk was het afgelopen zaterdag een bijzondere, ontroerende en geslaagde avond! Met +/- 80 personen en 15 deelnemende teams was de gehele bowling goed gevuld. Ondanks hoge koorts kon ik gelukkig zelf ook aanwezig zijn en meedoen aan het toernooi. Ik vind het moeilijk om onder woorden te brengen wat het allemaal met me deed. Ik ben in ieder geval ontzettend dankbaar dat we zoveel deelnemers voor het toernooi hadden en ik hoop dat iedereen ook een gezellige avond heeft gehad!

…………

Lees HIER verder