Het zal de oplettende lezer niet zijn ontgaan… Na de bekendmaking van afgelopen zondag door Boer zoekt Vrouw en RTL Boulevard (vanaf 29:09 tot einde) is het geen geheim meer… Annemiek en ik zijn verliefd!

Ik zal niet ontkennen dat ik van Boer zoekt Vrouw weinig heb gezien. Ik heb de eerste afleveringen en het introductiefilmpje van Annemiek in het programma nooit gezien. Ik haakte pas 3 afleveringen voor het einde in en dacht wel direct: “wow, wat een knappe meid”. Maar ook haar gevoeligheid, diepgang en intelligentie vielen me op.

Na de laatste aflevering besloot ik haar op Instagram te volgen en zag ik een leuk bericht over “Tour de Boer” in haar Instagram Stories langskomen. Mijn lachpoppetje merkte ze op, ze ging me terug volgen en na een bedankberichtje zijn we in gesprek geraakt en daar eigenlijk nooit meer mee opgehouden!

In de 7 weken dat we elkaar nu kennen, ken ik Annemiek als een leuke, spontane, intelligente, mooie en eerlijke dame!

Het boerenleven

En tsja, dat boerenleven is wel even wennen. Met witte sneakers door een weiland vol met koeien lopen is niet zo handig heb ik inmiddels gemerkt 😉. Maar ze is zo lief geweest om echte klompen voor me te kopen, zodat ik als ik mee de koeien ga halen ik niet met donkere sneakers uit het weiland kom. Dat ik even moet wennen vindt ze gelukkig niet erg. Ik loop (ongeacht het weer 😉) mee als ze de koeien gaat halen en help met vegen, verder is het vooral heel ontspannen.

Annemiek en Charlie in de regen
Met Annemiek in de regen koeien halen

We hebben ook onze eigen werk en onze eigen levens. Als Annemiek het druk heeft doe ik mijn eigen werk vanaf mijn laptop. Als we beide niet aan het werk zijn praten we over vanalles en nog wat, hebben we het gezellig, koken we samen, schaken we, gaan we erop uit of zijn we gezellig onder familie en vrienden.

Ik vind het heerlijk. Bij en met Annemiek zijn geeft me rust en maakt me gelukkig.

Gezondheid

De laatste jaren schrijf ik weinig over mijn gezondheid om de simpele reden dat ik eind 2017 met alle behandelingen ben gestopt en het gewoon goed met me gaat. Mijn gezondheid is stabiel. Buiten dat ik mijn grenzen moet bewaken en soms wat gas terug moet nemen kan en doe ik gelukkig alles. Ik werk nu ook alweer ruim 2 jaar zonder problemen full-time.

Ik hoef niet meer na te denken over wat ik wel of niet kan doen en ik besef me dat ik daar veel geluk mee heb. Helaas geldt dat niet voor iedereen met chronisch Lyme. Ik hoop dat andere (chronische) lymepatiënten ook deze progressie en stabiliteit kunnen gaan vinden!