Portret Tess Milne

Vandaag een portret van Tess Milne. Tess is 33 jaar, tv-presentatrice, gehuwd met 2 kinderen en een eeneiige tweeling met haar zus Lisa. Ter ere van internationale vrouwendag vond ik dat Tess het verdiende om een vermelding op mijn blog te krijgen middels een portrettekening. Zo zet ze zich onder andere in voor Plan International.

Presentatrice Tess Milne was als eerste officiële jongerenambassadeur van Plan vanaf 2011 nauw betrokken bij de lancering van het Because I am a Girl-concept. Ze gaf alles tijdens de Color Run (vastgeketend aan beautifier Mika van Leeuwen) en de Cycle for Plan in Vietnam. Hoogtepunt was het spraakmakende tv-programma ‘Love for Sale’ over sekstoerisme in Brazilië, dat Tess samen met MTV voor Plan maakte.

© Plan International

Portrettekening van Tess Milne

YouTube

Op haar eigen YouTube kanaal neemt ze ons mee in haar poging om haar schildklier te helen. Dit doet ze onder andere door het volgen van het oerdieet. Om Tess zelf te citeren:

Hallo kijker, mijn naam is Tess en ik heb drie maanden geblokt in mijn agenda om mijn schilklier te helen. Naast veel bewegen volg ik het oerdieet. Eten zoals de jagers en verzamelaars. Voor iedereen met een auto imuunziekte of mensen die gewoon gezonder willen leven hou ik dit dagboek bij. Hopelijk geeft het hoop dat verandering mogelijk is.

© YouTube Tess Mine

Instagram

Tot slot

Vanuit chronisch ziek zijn kijk ik met extra interesse naar haar oerdieet en wat het voor effect heeft. Maar ook zonder dat je ziek bent is het op zijn minst absoluut interessant en raad ik je aan zeker een keer een filmpje de kans te geven!

Charlie Poortvliet Logo