Portret Melissa Kremer

Vandaag een portret van Melissa Kremer. Melissa is 24 jaar en blogt over haar oorlog met ongeneeslijke leukemie op Mijn kwaadbloed.

Ik ben Melissa, en ik ben 24 jaar oud. In februari 2015 kreeg ik de diagnose bloedkanker. Na 4 jaar kankervrij te zijn geweest, heb ik helaas in maart 2020 te horen gekregen dat de kanker terug is, en we dit keer enkel levensverlengend kunnen behandelen

Portrettekening van Melissa Kremer

Met mijn blog neem ik jullie mee in mijn oorlog tegen leukemie. De heftige, emotionele maar ook mooie momenten

Terminaal

De uiterst droevige, hartverscheurende, situatie weet ze niet alleen krachtig maar ook mooi te verwoorden. In haar laatste blog December 2020 deelt ze haar emoties aangaande het regelen van de rouwkaart en de uitvaart. Ik raad jullie aan even een paar minuten van jullie tijd te nemen en haar verhaal te lezen. 

Haar boek

Gisteren deelde Melissa dat ze haar eigen boek gaat uitbrengen en dat de pre-order is geopend. Opbrengsten gaan voor de helft naar haar familie en voor de andere helft naar Hematologie waar mensen met leukemie worden behandeld. Voor onderzoek, en kwaliteit van zorg voor jongeren met kanker!. Zie onderstaande post en de link: Mijn kwaadbloed – Afonte.

Eerbetoon politie

Onlangs werd Melissa verrast door een eerbetoon van de politie op de Dam. Een bijzonder mooi initiatief.

Tot slot

Allereerst wil ik Melissa en haar familie heel veel sterkte toewensen in deze laatste fase. Verder wil ik haar wens honoreren om niet vergeten te worden door haar verhaal en situatie hier met jullie te delen. We gaan helaas afscheid nemen van een bijzonder mens. Haar verhaal is niet alleen ontroerend, maar ook inspirerend. Ontdek het voor jezelf via de volgende wegen:

Website Mijn kwaadbloed

Instagram Melissa

Boek Melissa

Charlie Poortvliet Logo