Happy New Year!

Nu we alweer in januari 2015 zijn beland, wil ik iedereen graag alsnog een gelukkig Nieuwjaar wensen! Met niet alleen heel veel geluk en liefde, maar vooral ook heel veel gezondheid! Ik hoop dat jullie allen een fijne jaarwisseling hebben gehad :-)!

Zelf ben ik heel blij om te kunnen zeggen dat ik het toch enigszins heb kunnen vieren. Een aangepaste editie omdat ik niet het huis uit kon, maar gelukkig wel een klein beetje visite kon ontvangen. Vrienden HJ, JV, JK (met zoon S) en AK waren even langsgekomen en we hebben het heel gezellig gehad. Dat amigo HJ in Argentinië woont en nu even in het land was maakte het allemaal net even specialer. We hadden elkaar inmiddels al zo’n 2 jaar niet meer gezien. Mannen, het was top jullie gezien te hebben… Bedankt!

…………

Lees HIER verder