Fijne Feestdagen Allemaal!

Graag wens ik eenieder bij deze hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2016 toe! Bedankt voor jullie steun en een hele fijne tijd met jullie dierbaren :-)!

Korte Medische Update

Om het jaar nog even te ronden, hierbij een korte medische update over Lyme behandeling middels TCM. Afgelopen vrijdag heb ik een 3e consult bij mijn TCM arts gehad. Hier kwam voornamelijk uit dat mijn immuunsysteem nog verre van goed functioneert en ik vatbaar ben voor allerlei virusjes en bacteriën.  Ik vertelde over mijn opleving in November onder de tweede kruidenkuur die helaas fragiel was en gevolgd werd door een terugval. Prof. Dr. Li Jie Wist dit uit te leggen als dat ik praktisch elk griepje wat heerst oploop en een griep mij niet een week, maar een maand velt. En dat het dus steeds vallen en opstaan blijft, totdat het immuunsysteem weer naar behoren functioneert. Om die reden heb ik een derde kruidenkuur voorgeschreven gekregen die zich voornamelijk richt op het versterken van het immuunsysteem en me verder helpt bij alle Lyme- en griepklachten.

Ik kan me in zijn diagnose en visie vinden, heb alleen zelf het idee dat het lang kan gaan duren voordat mijn lijf stabiliseert en mijn immuunsysteem “normaal” gaat functioneren. Niet dat ik haast heb, ik kom van ver en heb niks te verliezen.

…………

Lees HIER verder