Fijne Feestdagen! + Terugblik 2014

Familie, vrienden/vriendinnen, lotgenoten, kennissen en volgers,

Hierbij wil ik iedereen via tekst en video alvast hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig Nieuwjaar wensen! Dat 2015 maar een prachtig jaar mag worden voor iedereen!

Terugblik 2014

Nu we enkele dagen voor de kerst zijn wil ik ook graag een open en eerlijke inkijk in mijn afgelopen jaar geven. Een bewogen jaar met ups en veel downs. Een jaar dat in het teken had moeten staan van herstellen en genezen begon met een valse start. Begin januari werd er een acute vorm van teelbalkanker bij me gediagnosticeerd en werd ik met spoed geopereerd. Het is een goed behandelbare vorm van kanker en de operatie was gelukkig succesvol en afdoende. Sindsdien hoor ik elke 3 maanden dat ik kankervrij ben en dat daarmee de kans op terugkeer van de kanker zeer klein is.

………..

Lees hier verder