Onlangs ben ik blij verrast met een schitterend pakket vol met (kerst)kaarten! Via WriteForLyme ben ik opgegeven en hebben zoveel lieve mensen me een persoonlijk bericht gestuurd. Iedereen ontzettend bedankt! Meer weten over WriteForLyme? Check dan deze site of @writeforlyme op Instagram.

Alle ontvangen kaarten

Ik ga gelukkig, na een fysiek wat mindere periode, weer goed de feestdagen in. Het afgelopen jaar was een jaar van uitersten, van fysieke ups en downs maar ook van geluks- en verdrietmomenten. Een jaar waarin ik beide oma’s verloor, maar ook een jaar van de start van mijn bedrijf. Voor mij was het ook het jaar van het zoeken naar balans. Een zoektocht naar hoe werk, ontspanning en beweging goed te kunnen verdelen om mijn gezondheid zo goed mogelijk te houden.

In deze zoektocht naar de juiste balans, blijft het schakelen. Er zijn zoveel factoren waar geen invloed op uit te oefenen is en met de golvende symptomen van de ziekte van Lyme dien ik flexibel te blijven en naar mijn lichaam te blijven luisteren. Maar ik begin wel het een en ander los te laten. Waar ik voorheen de reis naar Australië om mijn zusje op te gaan zoeken niet heb aangedurfd in verband met fysieke klachten tijdens het vliegen, heb ik besloten er in 2019 gewoon voor te gaan.

Wellicht komt het moment wel nooit dat ik fit genoeg ben om deze reis te ondergaan en ik ben het zat om te wachten. We leven nu en ik ga er gewoon voor in de hoop dat de reis mee gaat vallen. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Ik hoop dat jullie allen fijne dagen met familie, vrienden en dierbaren tegemoet gaan. Alvast een goed uiteinde van 2018 en op naar een geweldig 2019!

Charlie

Kerstgroet via video