Een Valse Start?

De maand december ging ik hoopvol in. De maand november had me laten zien dat de Chinese kruiden een positief effect op me hadden. Met de feestdagen voor de deur, bekroop me toch enige angst. De kerst en winter van 2014 waren op zijn zachtst gezegd niet best… Het lukte me destijds niet om naar familie te gaan om kerst te vieren en ik had veel last van migraine- en pijnaanvallen. Maar angst is een slechte raadgever en het zachtere weer had een gunstig effect op mijn gestel. Ik probeerde me daarom niet teveel zorgen te maken en te vertrouwen op mijn lichaam.

Het ging beter met me en de kerst heb ik met familie leuk kunnen vieren zonder een al te zware terugslag te krijgen. Zouden we dan toch het antwoord hebben gevonden? Doen de kruiden dan toch hun werk? In al mijn enthousiasme besloot ik traditiegetrouw Oud en Nieuw te vieren middels deelname aan de Sylvestercross. Deze mooie cross vind plaats in Soest Zuid / de Soesterduinen en is daarmee op loopafstand van ons huis. Vroeger liep ik deze cross eigenlijk elk jaar. Een heerlijke sportieve afsluiter van een jaar en een goede inleiding voor een nieuwjaarsfeest. Vanuit nostalgie, besloot ik dit jaar weer mee te doen.

Startnummer Sylvestercross

Startnummer Sylvestercross

…………

Lees HIER verder