Vandaag is het zover… De dubbel drie: 33. Jeetje, wat klinkt dat al oud! Als tiener had ik gedacht dat mijn leven er met 33 heel anders zou uitzien dan dat die nu is, nooit had ik er bij stil gestaan ziek te gaan worden. Maar ik dacht toen ook dat Ajax na ’94/’95 vaker de Champions League zou gaan winnen. Iets wat jarenlang een onmogelijke opgave bleek te zijn. Maar wat kwamen we onlangs toch dichtbij die finale…

In grote lijnen voelt het voor mij ook zo. Als underdog laat ik me niet klein krijgen en blijf ik strijden en geloven in een overwinning. Pech en tegenslagen horen bij het leven, zo heb ik bijvoorbeeld het hardlopen om fysieke redenen op moeten geven. Die beoogde marathon van New York gum ik van mijn bucketlist af in plaats van dat ik hem af streep. Een teleurstelling, zeker omdat ik zo van hardlopen hield. Maar daar tegenover staan gelukkig ook weer overwinningen: een eigen bedrijf, elke week 30-40 uur werken, een reis naar Australië om er maar een paar op te noemen. Ik heb kunnen accepteren dat ik nooit meer de “oude” ga worden en de ziekte van Lyme altijd een onderdeel van mijn leven zal blijven, maar ik heb het voor mijn gevoel wel onder controle. En voor mij is dat de enige overwinning die telt.

Beste lezer, ik zal niet al te sentimenteel gaan worden. We hebben allemaal met pech, uiteengespatte dromen en verlies te maken. Nu het voor mij bij één marathon zal gaan blijven, vind ik het leuker om van die ene marathon nog even de foto te delen. Maar voordat ik doe wil ik mijn familie, vrienden en lezers van mijn blog wel bedanken voor alle steun de afgelopen jaren! En wat betreft mijn verjaardag? Het enige cadeau wat ik wens, is een stabiele gezondheid. Dat ik de volgende 33 jaar de ziekte maar net zo onder controle mag houden als het afgelopen jaar :-).

Winactie

Wie jarig is.. Moet ook trakteren! Dus ter ere van mijn 33e verjaardag verloot ik een gratis portrettekening + animatievideo. Meedoen kun je via facebook.com/webdesigncrp, succes! Zie voor meer info ook onderstaande video.

Marathon Eindhoven