December Update

Hallo allemaal!

Het is weer even een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven… Om maar gelijk met de deur in huis te vallen… De laatste maanden ging het helaas een stuk minder! Waar ik van het voorjaar nog geweldig goed ging dankzij TCM & Rain en van de zomer veel progressie kende, stagneerde met de tijd mijn herstel. Mijn lijf bleek toch niet sterk genoeg te zijn om het vochtige en koude klimaat van Nederland te kunnen doorstaan.

Begin oktober kende ik wat pech… Ik kreeg griep, die ik overigens 7-8 x per jaar krijg, verzwakte weer… Verrekte kort daarop mijn rug… En kreeg weer griep. Die combinatie leidde er toe dat ik qua gezondheid weer helemaal was teruggevallen en mijn dagen weer vanuit bed door moest brengen. Het voordeel daarvan is dat ik de PS4 en Netflix eindelijk eens de aandacht kon geven die ze verdienen ;-)!

Gedurende mijn terugval heb ik me bewust even wat teruggetrokken van Social Media en het bloggen om even goed te kunnen overdenken wat ik nu precies wil. De mentale klap van het wéér moeten vallen en opstaan, waar ik dacht de stabiele weg omhoog te hadden gevonden, deed me twijfelen aan mijn huidige behandeltraject.

…………

Lees HIER verder