Bowlen

Sinds ik ziek ben heb ik een passie voor bowlen ontwikkeld. Wat begon als een afleiding van het ziek zijn is uitgelopen tot fanatieke bezigheid. Het hoe en waarom ga ik in deze post even uitleggen ;-)!

Sportieve vervanger

Mensen die mij kennen weten dat ik van nature sportief ben aangelegd. Doordat ik ziek ben is het voor mij helaas niet meer mogelijk om te voetballen en/of hard te lopen. Toegegeven, in mijn goede periodes ren ik wel wat kilometers en trap ik sporadisch tegen een bal. Maar sporten kunnen we dat niet noemen en regelmatig is het al helemaal niet.

Om toch aan wat lichamelijke beweging te komen ben ik gaan zoeken naar iets wat ik leuk vond om te doen. Die oefeningen in huis konden me niet zo bekoren… Van yoga raak ik niet ontspannen, maar nerveus. (Hetgeen ongetwijfeld te maken heeft met mijn gebrek aan lenigheid) Ik ben nogal fanatiek en zoek graag mijn fysieke grenzen op, dat is nu eenmaal mijn aard. Maar ik hou ook van spelletjes en (bal)sporten.

Wat is fysiek nou enigszins te behappen en wat vind ik nou wel leuk om te doen? Het antwoord… bowlen!

………..

Lees HIER verder