Verslag Bowlen Jongeren Lyme

Verslag Bowlen Jongeren Lyme | 15 April 2017

Op zaterdag 15 april organiseerde ik in samenwerking met Bowling Overhees een toernooitje voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar met de ziekte van Lyme. Het idee was om in een gemoedelijke en ontspannen sfeer bij elkaar te komen en wat leuks te doen. Met 10 personen verzamelden we ons rond 14.30u om uiteindelijk 15.00u van start te gaan.

Het arrangement bestond uit 2u bowlen + hapjes + 2 drankjes p.p. en we bowlden op 2 banen in teamverband. Aanvankelijk zagen de teams er als volgt uit:

Team TerryOso

Terry

Roos

Lianne

Emily

Ikzelf

 


Team Broeder Sjoerd

Jordy

Stefanie

L.

Richard

Anouk

 

 

Na 2 games gooiden we de teams door elkaar om nog een ruime game te gooien en uiteindelijk om 17.00u af te sluiten.

Voor het beste team, de beste bowlster en de meest guitige bowler had ik een prijsje geregeld. Na de puntentelling bleek dat Team TerryOso de prijs voor het beste team binnen had gesleept (goed voor een gegraveerde winnaarsmedaille), dat Anouk de beste bowlster was (goed voor een Rituals pakket) en dat Jordy de meest guitige bowler was (ook goed voor een Rituals pakket). Een eervolle vermelding gaat uit naar L. die als “Queen of the Gutter” zichzelf van de troostprijs verzekerde.

Na afloop van het arrangement bleef er nog een club hangen om lekker te eten om uiteindelijk nog even een uurtje de baan op te gaan en wat ballen te gooien.

Wat mij betreft was het een zeer gezellige en geslaagde dag!