Health Update

Health Update

Zoals sommigen van jullie weten ben ik met een TCM behandeling volgens het GU Syndroom (zie voor meer info over het GU Syndroom dit interview: link) bezig. Dit behandeltraject ben ik in januari gestart en duurt zo’n 1 tot 3 jaar.

Omdat ik de eerste 2 maanden nogal heftig op de kruiden reageerde, heb ik gisteren een consult gehad met een bekwaam TCM arts.

Consult

Was eigenlijk heel positief! Opmerkelijk hoe snel hij me kon diagnosticeren en bepaalde klachten kon uitleggen. Zelfs mijn doorgemaakte blindedarmontsteking en teelbalkanker kon hij herleiden aan een specifiek niveau van mijn Lyme infectie.

In het kort gezegd is mijn Lyme (en co’s) al op een veel hoger niveau dan dat we dachten. Mijn specifieke symptomen, waaronder migraine, opgeblazenheid, vermoeidheid, wisselende koorts, spier- en zenuwpijn (en nog veel meer) behoren allemaal toe tot de 3e laag.

Het zit dus al op een niveau buiten cellulaire schade (zie foto).

We gaan de komende 4 tot 8 weken met kruiden werken de Borrelia en co’s er echt uit proberen te werken en van daaruit weer verder te kijken en aan te sterken.

Al met al was het een heel fijn consult met een TCM arts die spot on zat met mijn ziektebeeld en symptomen.

We hebben nog een lange weg te gaan, maar voor ons is dit een mooie bevestiging dat we qua behandeling op de goede weg zitten! En dat werd uiteraard even met een speciaalbiertje op het terras gevierd 😉!

— Never Surrender —
Charlie