Update Lopen voor Lyme

Update Lopen voor Lyme

Hardlopen

Elk jaar probeer ik een Awareness Run voor de Ziekte van Lyme te doen. Zo heb ik afgelopen jaar de Sylvestercross en in 2014 de kwartmarathon van de Marathon van Amersfoort (https://www.youtube.com/watch?v=6xajcwI-YD4) gerend. Los van de bekendheid die ik de Ziekte van Lyme wil geven, is het voor mij meer dan dat.

Chronisch Lymepatiënten strijden iedere dag tegen haar of zijn eigen lichaam. Ik ben hier helaas geen uitzondering in. Door zo’n run te doen, het maximale van mijn lichaam te vragen en mijn grenzen hierin te overschrijden, geef ik voor mezelf een signaal af dat ik niet op geef en dat ik van die Borrelia bacterie kan “winnen”. Het is en blijf mijn droom om ooit weer een marathon te kunnen gaan rennen.

Dit jaar staat Lopen voor Lyme op het programma en ik heb er voor gekozen om ook hier de maximale uitdaging voor mijzelf aan te gaan. Op 9 april ga ik 1 uur hardlopen. Wil je mij of 1 van mijn teamleden steunen? Dat kan door middel van donatie via http://www.lopenvoorlyme.nl/team/neversurrender/.

Momenteel staan we op 47 % van ons doel en is elke steun meer dan welkom!

–Never Surrender–

Charlie

Flyer Lopen voor Lyme