Nieuw Plan

Nieuw Plan

Vorige week had ik in een korte update over januari al aangegeven hoe slecht het momenteel fysiek met me gaat en welke emoties daarbij komen kijken. In dit blog ga ik het kort hebben over die terugval, maar vooral over het Lyme Protocol en het “hoe nu verder”. Daarnaast zal ik ook even vertellen wat de uitslagen van de medische onderzoeken zijn.

Medische onderzoeken

Om met het meest positieve en meest recente nieuws te beginnen… Alle uitslagen van alle onderzoeken waren GOED!!! Dit betekent dat ik nogal altijd kankervrij ben en dat de vermoedelijke huidkanker gelukkig geen huidkanker bleek te zijn. Vanmiddag heb ik het verlossende woord gekregen en dit is toch wel weer een opluchting. Als bijkomend voordeel komt dat ik voorlopig geen CT Scan meer heb. De eerstvolgende scan staat pas gepland voor januari 2016. De controles die ik nog wel elke 3 maanden heb zijn de Thorax Foto en het bloedonderzoek. Veel minder belastend voor mijn zwakke lichaam dan zo’n CT Scan (die ik nu 1 x per 12 maanden moet ondergaan).

De maand januari

Wat een maand… Vorig jaar begon deze maand al beroerd met de diagnose kanker, maar dit jaar begon het niet heel veel beter. Ben veelal bedlegerig met steeds meer pijn- en koortsaanvallen. De tweede maand van het protocol had een maand van vooruitgang moeten worden. Maar het tegenovergestelde was het geval. Om het heel zwart-wit te stellen… Ik ben momenteel te zwak om te behandelen. De Borrelia en co-infecties aanpakken middels (natuurlijke) middelen vergt veel kracht en energie die ik op het moment niet heb.

Even leek het wel de goede kant op te gaan en was ik elke week mijn druppels aan het ophogen. In mijn schema had ik al wel rekening gehouden met de CT Scan. Maar ik nam aan dat dit niet meer dan 1 of 2 stop-dagen zou betekenen. Dit vanwege de radioactieve contrastvloeistof die je toegediend krijgt en die je lichaam weer moet afbreken. Maar ik bleek helaas niet in staat om sinds de CT Scan mijn protocol op te kunnen pakken.

Om de Borrelia goed aan te pakken is het noodzakelijk om goed te kunnen ontgiften en met alle troep die er in mijn lichaam bij kwam, was dit simpelweg onmogelijk. Geldt overigens niet alleen voor de CT Scan en de contrastvloeistof, maar ook door pech met griep, voorhoofdsholteontsteking en verkoudheid. Het enige wat me nog een beetje hielp in deze maand waren mijn magnesiumbaden.

Een groot dankwoord gaat uit naar Hollywood nu de winterstop van mijn favoriete series weer voorbij is ;-)! Heel kort samengevat was januari gewoon een p*ta maand, maar heeft het me wel een beter beeld gegeven over hoe nu verder te gaan.

Hoe nu verder

Gesterkt door mijn zware dagen ben ik gaan nadenken over wat me nou ooit wel heeft weten te helpen tegen de pijn. En ik bedacht me ineens… Immunotherapie! Destijds had ik baat bij de hoge concentratie vitamines die per infuus werden toegediend. Het maakte me niet fitter of sterker, het haalde de Borrelia ook niet weg. Maar het hielp me wel om de ergste pijnen te verlichten.

Inhoud infuus immunotherapie:

Even "boosten" middels een infuus

Even “boosten” middels een infuus

  • Derivatio: ontgifter
  • Inzolen: magnesium/kalium/koper/zink/mangaan/cobalt
  • Lysine 2000mg
  • AOCT: Methionin 750 mg
  • L Carnitine 1000 mg
  • Vit C 7 gram

Ik vermoed dat het komt doordat die infusen me beter helpen om de toxines af te voeren. De laatste tijd herx ik ook heel stevig. Ter impressie is hieronder mijn linkerbeen te zien. Ik zou graag willen zeggen dat het komt doordat ik elke week nog op het voetbalveld sta, maar dat is helaas geen waarheid ;-). Deze jeukherxen spelen voornamelijk ’s avonds op en zorgen ervoor dat ik letterlijk mijn benen openkrab. Dit is een teken dat ik niet goed ontgift of beter gezegd dat het me zelfstandig niet goed lukt om te ontgiften. Overigens zijn deze jeukherxen de minst vervelende van de herx-reacties.

Been 1 Been 2

Ik heb al vele natuurlijke middelen gebruikt en die gebruik ik nog steeds die tot betere ontgifting zouden moeten leiden. Ik neem daarnaast ook nog die magnesiumbaden. En ik let zoveel mogelijk op mijn voeding. Daarin zondig ik overigens wel, er is geen yin zonder yang. En hoe lekker ik broccoli ook vind, af en toe wil ik ook gewoon een patatje met.

Voor deze maand is het plan om weer met de immunotherapie te gaan starten (1 of 2 x per week) om te kijken of ik er nu ook op zo reageer. Elke vorm van verlichting is meer dan welkom! Dan wil ik in combinatie met die infusen mijn protocol weer gaan hervatten. Aan de ene kant wil ik dus behandelen met het protocol en aan de andere kant mijn pijn verlichten en goed ontgiften ter ondersteuning middels de immunotherapie. Wordt vervolgd…

Tot slot

Het blijft puzzelen om tot de juiste oplossing te komen. In mijn zoektocht naar progressie zal ik jullie proberen zoveel mogelijk up-to-date houden via Twitter, Facebook en via mijn Blog. Voor vragen en/of reacties ben ik bereikbaar via onderstaand reactie formulier, per contact formulier of per mail. Op de hoogte blijven van mijn posts? Schrijf je dan in via mijn rechter zijbalk genaamd “Ontvang een melding bij nieuwe Blog Posts” om meldingen te ontvangen als ik wat nieuws post. Dit keer sluit ik niet af met een muzikale video, maar met een groot dankwoord aan iedereen voor alle berichtjes, kaartjes, cadeautjes en mailtjes! Het waren opstekers die ik geweldig goed kon gebruiken de afgelopen maand. Februari begin ik in elk geval weer met frisse moed! Super bedankt!!

— Never Surrender —

Charlie

PS: Wil je dit delen? Hoeft niet, mag wel (en wordt enorm gewaardeerd!).


CharliePoortvliet.nl

CharliePoortvliet.nl