Blogs 2013

Blogs 2013

Een overzicht van mijn blogs van 2013 in volgorde van nieuw naar oud.

Chronisch Lyme en 2013

Wat een jaar… Een jaar dat in het “teken” had moeten staan van beter worden, maar waar het tegenovergestelde waar bleek te zijn. Een zoektocht naar de juiste diagnose, waar uiteindelijk de ziekte van Lyme (in een laat stadium / chronisch) naar voren kwam.  Een jaar waarin verwachtingspatronen met de week naar beneden werden bijgesteld. Waar ik van ziek doch redelijk vitaal, naar vitaler leek te gaan maar vooral naar doodziek ging. Waar mijn primaire aandacht van beter worden naar niet invalide raken is verschoven. Maar ook een jaar waarin ik mijn innerlijke kracht heb moeten vinden. Ik heb me over moeten geven aan een uitzichtloze situatie en heb alles los moeten laten. Door alle misvattingen over de ziekte van Lyme en het gebrek aan (h)erkenning, moet ik me daarnaast constant hard maken voor de ziekte en mijn ziektebeeld. Dit is niet alleen een frustrerende, maar nagenoeg een ondraaglijke strijd om naast mijn fysieke strijd tegen Lyme en de Co-Infecties ook nog te moeten voeren.

……………..

Lees Hier Verder


Terugvallen, Vechten en Dromen

Luisterend naar de “Scorpions – Wind of Change” begin ik aan deze nieuwe blog post.  Na een fantastische tijd in Zuid-Oost Azië te hebben gehad, waarover later meer, gaat het inmiddels lichamelijk weer minder.  Helaas heb ik vorige week daarvan de bevestiging gehad… Door virale belasting is de Lyme weer actief. Heb er nu een 2e (natuurlijke) antibioticum en weer wat supplementen bijgekregen.

Read In English

……………..

Lees Hier Verder


De Ziekte van Lyme, herstellen en op vakantie!

 

Naar aanleiding van mijn geplaatste interview voor het blad ‘Medium’, heb ik vele reacties gehad waarvoor dank! Het is inmiddels een hele tijd geleden sinds ik voor het laatst wat heb gepost, maar ik wilde wachten op het juiste moment en die is gevoelsmatig nu gekomen.

……………..

Lees Hier Verder


Interview voor het blad MEDium

……………..

Lees Hier Verder