Bedankt allemaal!

Hi,

bij deze wil ik iedereen ontzettend bedanken voor alle berichtjes, mailtjes, reacties, appjes, telefoontjes, kaartjes, cadeautjes en smsjes n.a.v. mijn korte reportage in de TV uitzending van de “Groeten van Max” vorige week. Ik heb nog niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken en/of beantwoorden, maar ik waardeer alles enorm!

Het was een hele ervaring om zo op tv te komen. En dan met name om in de studio, onder de felle lampen met camera’s op me gericht, voor het eerst mijn eigen reportage te zien. Ik was dan ook best van mijn a propos. Het is toch confronterend om jezelf zo kwetsbaar te zien en te horen zeggen hoe het is om zo ziek te zijn. Wetende dat ruim een miljoen Nederlanders hiernaar kijken (de officiële kijkcijfers waren 1,4 miljoen mensen).

Mijn drijfveer is echter om mensen te kunnen waarschuwen / voorlichten / informeren over deze rotziekte. Om die reden heb ik dan ook geen moment getwijfeld om aan het programma mee te werken. ik hoop dan ook dat het een en ander duidelijk is overgekomen en ik bedank Omroep Max en in het bijzonder de “Groeten van Max” dat ze hier aandacht aan hebben willen besteden.

Groeten van Max 15 Juni
Voor wie het nog niet heeft gezien en/of terug wilt kijken, klik dan op deze link:
Groeten van Max 15 Juni

Groeten van Max II
Ik heb verder een turbulente week achter de rug… Wat ik hierover wil delen is dat ik weer een actieve Bartonella infectie heb (co-infectie van de Lyme) en dat sinds vorige week mijn blogs gedeeld worden op de site van “Gezond Dichtbij”.

Zo ook mijn blog “Onzichtbaar Ziek”:
Onzichtbaar Ziek Gezond Dichtbij

Nogmaals.. bedankt allemaal! En sterkte voor alle lotgenoten!

 

–Never Surrender–
Charlie


Logo CharliePoortvliet